Velkommen til Economia Holistica

HOLISTICA eller "helhedstænkning" henviser til et stort billede mentalitet. En helhedsorienteret og mere samlet måde at drive forretning hvor vi anerkender forbundethed af forskellige elementer, Og de mennesker der danner større systemer, mønstre og objektiver.


læse mere her

Holistisk fremgangsmåde

Tillader en leder til at udpege de ansvarsområder hver afdeling og samtidig holde det store billede i tankerne.


læse mere her

Sparringspartner


læse mere here

 

H​elhedsorienterede løsninger 

KONTAKT OS IDAG 

Tlf: 24810524 

mail@innbusiness.dk

Kompetencer:

Arbejdsgiverne forventer medarbejdere til at lære på jobbet, de også forventer nye medarbejdere til at bringe en vis niveau af kompetence og et solidt fundament af viden, så deres indlæringskurven er kort og stejl.I disse dage, medarbejdere skal være dygtige i mange aspekter af en forretning.

Produktivitet:

Fordi erhvervslivet flytter på sådan et hurtigt tempo og innovation er norm, medarbejderne er nødt til at tilpasse sig hurtigt og være næsten umiddelbart produktive.Udvikling af løsninger til nye problemer er en væsentlig del af et godt afrundet business tilgang.

Innovation:

forventes Medarbejdere til komme med nye svar på løse forretningsmæssige dilemmaer. Evnen til at finde løsninger til nye problemer tendens til at involvere tænkning ud af boksen. Det centrale er at identificere viden og ekspertise, der bor i utraditionel kilder og anvende dem til virksomheden ved hånden.

Bevidsthed:

Den sande test af en professionel er ikke evnen til at reagere på rutinemæssige problemer effektivt, men evnen til at kan fungere effektivt, når det uventede sker. Anvendelse af velafrundet tilgang kræver evnen til hurtigt at forstå de relevante dimensioner af en uventet situation vurdere dens virkning og konsekvenser og tage skridt til at maksimere fordelene og minimere skaderne.

Helhedsorienterede forretningsliv

large_1025460_stock-photo-blue-electronic-sine-sound-wave.jpgDen holistisk eller helhedsorienterede tilgang til forretninsliv er dybest set den evne til at blande identifikation og integration af forretningsprocesser, og udviklingsprocesser. "Via en kvalificeret generalist, der er i stand til forståelse og integrere de store funktionelle områder af ledelse, økonomi,markedsføring, regnskab, produktion, IT og udvikling. Et stærkt fundament i business administration kombineret med almen uddannelse danner basen for : 'den hele menneske '. "

User account

Enter your Economia Holistica username.
Enter the password that accompanies your username.
Go to top